Κίνα σύστημα χρονικής συμμετοχής δακτυλικών αποτυπωμάτων κατασκευαστής

Biometric  technology, your security, my profession

 

Σχετικά με εμάς

Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Granding Technology Co., Ltd.
 • Το Granding έχει συγκεντρώσει μια ομάδα της εξειδικευμένης Ε&Α, που αποκρίνεται γρήγορα στις πωλήσεις, η φρόνηση των αρμόδιων για το σχεδιασμό, και οι αποδοτικές διοικητικές μέριμνες, προσφέρουν τη νέα τεχνολογία.

 • Υπερηφανευόμαστε για την παροχή των πλήρων εξυπηρετήσεων πελατών, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης προϊόντων, της προσαρμογής, και της κατάρτισης χειριστών, και των υπηρεσιών cOem.

 • Το Granding έχει συγκεντρώσει μια ομάδα της εξειδικευμένης Ε&Α, που αποκρίνεται γρήγορα στις πωλήσεις, η φρόνηση των αρμόδιων για το σχεδιασμό και οι αποδοτικές διοικητικές μέριμνες, προσφέρουν τη νέα τεχνολογία.

 • Η αποστολή μας πρόκειται να είσαι μέρος της ομάδας του πελάτη, ο πελάτης είναι ένα μέρος δικών μας. Το όραμά μας πρόκειται να είσαι ένας από τους ηγέτες της Κίνας στο χρηματοκιβώτιο & τον τομέα ασφάλειας.

Παίρνω σύστημα χρονικής συμμετοχής δακτυλικών αποτυπωμάτων & Δακτυλικών αποτυπωμάτων Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Βόρεια Αμερική
 • Νότια Αμερική
 • Ανατολική Ασία
 • Νοτιοανατολική Ασία
 • Μέση Ανατολή
 • Αφρική
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Διανομέας-χονδρεμπόρου
 • Εξαγωγέας
 • Εταιρεία Εμπορίας
 • Πωλητής
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : Granding
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
 • Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000.00 USD-10,000,000.00
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2004
 • Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η τεχνολογία Granding είναι σφαιρικοί προϊόντα βιομετρικής & RFID και φορέας παροχής υπηρεσιών από μια τοπ Κίνα-βασισμένη στην ομάδα.

Με το συνδυασμένο πυρήνα της βιομετρικής τεχνολογίας και της μεγάλης ενσωματωμένης δυνατότητας πίσω από μας, Granding θεωρεί ότι η επιχείρησή μας είναι όχι μόνο για τη δημιουργία του τέλειου τελικού προϊόντος για τον πελάτη, αλλά είναι επίσης για την ύπαρξη μέρος της ομάδας του πελάτη. Δεν είναι «τι μπορεί εμείς να κάνει για σας». Είναι «τι μπορεί εμείς να κάνει για μας».
 

Το Granding έχει συγκεντρώσει μια ομάδα της εξειδικευμένης Ε&Α, αποκρίθηκε γρήγορα πωλήσεις, φρόνηση του αρμόδιου για το σχεδιασμό και αποδοτικές διοικητικές μέριμνες, προϊόντα τεχνολογίας προσφοράς πρόσφατα στο σπίτι πελατών και στο εξωτερικό. Με την ανάπτυξη στο σχετικό επιχειρησιακό τομέα, Granding έχει κερδίσει τους πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο. Είναι σε θέση να διανείμουν τα προϊόντα μας που υποστηρίζονται καλύτερα από την άριστη υπηρεσία και την ειδικευμένη γνώση μας. Υψηλός - η ποιότητα, η λογική τιμή και η γρήγορη υπηρεσία έχουν επιτρέψει σε μας για να δημιουργήσουν περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες στους πελάτες μας και να φέρουν το περισσότερες όφελος και ευελιξία να τελειώσουν - χρήστες. 

 

Η ασφάλειά σας, το επάγγελμά μου, ως τρόπο σκέψης που μας καθοδηγεί και μας ωθεί μπροστινούς. Βλέπουμε τα πράγματα από μια σφαιρική προοπτική, προσπαθώντας πάντα να δημιουργήσουμε και να παραγάγουμε τα προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας σε μια λογική αξία της παγκόσμιας ικανοποίησης πελατών. Βλέπουμε το φωτεινό μέλλον που τροφοδοτείται από την παραγωγή νέας τεχνολογίας, θεωρούμε ότι μπορούμε να φέρουμε την πιό ευχάριστη έκπληξη σε όλους. 

 

 

NEW1.png

 

 

 

 

Το όραμά μας πρόκειται να είσαι ένας από τον ηγέτη της Κίνας στον τομέα χρηματοκιβωτίων & ασφάλειας και την προσφορά της undisputable υπηρεσίας και της ποιότητας.

 

Η θέση μας πρόκειται να είσαι μέρος της ομάδας του πελάτη, ο πελάτης είναι ένα μέρος δικών μας.

 

 

Οι τιμές μας πρόκειται να:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grand.png

 

 

Όπως το όνομα υπονοεί, ο μεγάλος είναι η αρχική αξία πυρήνων μας. Πιστεύουμε ότι η εμπιστοσύνη είναι το ίδρυμα της οικοδόμησης των σωστών σχέσεων μεταξύ των πελατών και μας. Σε Granding, ξέρουμε ότι η φροντίδα της επιχείρησής σας είναι η επιχείρησή μας. στοχεύουμε στην καθιέρωση μιας μεγάλης επιχείρησης με την παράδοση τι υποσχεθήκαμε και αυξανόμενος μαζί με σας.

 


 

 

 

 

Excellent.png

 

 

 

Δεν υπάρχει καμία αίσθηση να παραδώσει ένα προϊόν εγκαίρως, χωρίς άριστη ποιότητα. Μια εργασία που δεν γίνεται καλά, είναι μια εργασία που δεν γίνεται. Η υπόσχεση Granding ότι όλα τα προϊόντα μας, από το σχέδιο, τα υλικά, παραγωγή, που εξετάζουν στη συσκευασία είναι υπό καλά έλεγχο, και κάθε εργασιακές διαδικασίες με τα σημάδια διαδικασίας μπορεί να ακολουθηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Σε όλη τη διαδικασία, είμαστε επίσης διαφανείς στις αναπροσαρμογές προόδου μας και τροποποίηση σε οποιαδήποτε ατέλεια με σεβασμό.

 

 

Innovation.png

 

 

 

Το Granding εμμένει στη συνεχείς δημιουργικότητα και τη βελτίωση. Ακόμη και οι καλύτερες επιχειρήσεις έχουν το περιθώριο για βελτίωση. Οι επιχειρήσεις που δεν αλλάζουν δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ενός ευμετάβολου επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

 

Στοιχεία επικοινωνίας