Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Granding Technology Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-21-5423-5256
Επαφή τώρα
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Granding Technology Co., Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας , Πωλητής

Εμπορικά σήματα:

Granding

Αριθ. των υπαλλήλων:

50~100

Ετήσια πωλήσεις:

5000000-10000000

Έτος που καθιερώνεται:

2004

PC εξαγωγής:

90% - 100%

Εισαγωγή

Η τεχνολογία Granding είναι σφαιρικοί προϊόντα βιομετρικής & RFID και φορέας παροχής υπηρεσιών από μια τοπ Κίνα-βασισμένη στην ομάδα.

Με το συνδυασμένο πυρήνα της βιομετρικής τεχνολογίας και της μεγάλης ενσωματωμένης δυνατότητας πίσω από μας, Granding θεωρεί ότι η επιχείρησή μας είναι όχι μόνο για τη δημιουργία του τέλειου τελικού προϊόντος για τον πελάτη, αλλά είναι επίσης για την ύπαρξη μέρος της ομάδας του πελάτη. Δεν είναι «τι μπορεί εμείς να κάνει για σας». Είναι «τι μπορεί εμείς να κάνει για μας».
 

Το Granding έχει συγκεντρώσει μια ομάδα της εξειδικευμένης Ε&Α, αποκρίθηκε γρήγορα πωλήσεις, φρόνηση του αρμόδιου για το σχεδιασμό και αποδοτικές διοικητικές μέριμνες, προϊόντα τεχνολογίας προσφοράς πρόσφατα στο σπίτι πελατών και στο εξωτερικό. Με την ανάπτυξη στο σχετικό επιχειρησιακό τομέα, Granding έχει κερδίσει τους πελάτες όλοι πέρα από τον κόσμο. Είναι σε θέση να διανείμουν τα προϊόντα μας που υποστηρίζονται καλύτερα από την άριστη υπηρεσία και την ειδικευμένη γνώση μας. Υψηλός - η ποιότητα, η λογική τιμή και η γρήγορη υπηρεσία έχουν επιτρέψει σε μας για να δημιουργήσουν περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες στους πελάτες μας και να φέρουν το περισσότερες όφελος και ευελιξία να τελειώσουν - χρήστες. 

 

Η ασφάλειά σας, το επάγγελμά μου, ως τρόπο σκέψης που μας καθοδηγεί και μας ωθεί μπροστινούς. Βλέπουμε τα πράγματα από μια σφαιρική προοπτική, προσπαθώντας πάντα να δημιουργήσουμε και να παραγάγουμε τα προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας σε μια λογική αξία της παγκόσμιας ικανοποίησης πελατών. Βλέπουμε το φωτεινό μέλλον που τροφοδοτείται από την παραγωγή νέας τεχνολογίας, θεωρούμε ότι μπορούμε να φέρουμε την πιό ευχάριστη έκπληξη σε όλους. 

 

 

NEW1.png

 

 

 

 

Το όραμά μας πρόκειται να είσαι ένας από τον ηγέτη της Κίνας στον τομέα χρηματοκιβωτίων & ασφάλειας και την προσφορά της undisputable υπηρεσίας και της ποιότητας.

 

Η θέση μας πρόκειται να είσαι μέρος της ομάδας του πελάτη, ο πελάτης είναι ένα μέρος δικών μας.

 

 

Οι τιμές μας πρόκειται να:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grand.png

 

 

Όπως το όνομα υπονοεί, ο μεγάλος είναι η αρχική αξία πυρήνων μας. Πιστεύουμε ότι η εμπιστοσύνη είναι το ίδρυμα της οικοδόμησης των σωστών σχέσεων μεταξύ των πελατών και μας. Σε Granding, ξέρουμε ότι η φροντίδα της επιχείρησής σας είναι η επιχείρησή μας. στοχεύουμε στην καθιέρωση μιας μεγάλης επιχείρησης με την παράδοση τι υποσχεθήκαμε και αυξανόμενος μαζί με σας.

 


 

 

 

 

Excellent.png

 

 

 

Δεν υπάρχει καμία αίσθηση να παραδώσει ένα προϊόν εγκαίρως, χωρίς άριστη ποιότητα. Μια εργασία που δεν γίνεται καλά, είναι μια εργασία που δεν γίνεται. Η υπόσχεση Granding ότι όλα τα προϊόντα μας, από το σχέδιο, τα υλικά, παραγωγή, που εξετάζουν στη συσκευασία είναι υπό καλά έλεγχο, και κάθε εργασιακές διαδικασίες με τα σημάδια διαδικασίας μπορεί να ακολουθηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Σε όλη τη διαδικασία, είμαστε επίσης διαφανείς στις αναπροσαρμογές προόδου μας και τροποποίηση σε οποιαδήποτε ατέλεια με σεβασμό.

 

 

Innovation.png

 

 

 

Το Granding εμμένει στη συνεχείς δημιουργικότητα και τη βελτίωση. Ακόμη και οι καλύτερες επιχειρήσεις έχουν το περιθώριο για βελτίωση. Οι επιχειρήσεις που δεν αλλάζουν δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ενός ευμετάβολου επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

 

Υπηρεσία

Υπερηφανευόμαστε για την παροχή των πλήρων εξυπηρετήσεων πελατών, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης προϊόντων, της προσαρμογής, και της κατάρτισης χειριστών, καθώς επίσης και των υπηρεσιών cOem. Επιπλέον, προσφέρουμε μια διετή ποιοτική εξουσιοδότηση στα προϊόντα μας, και μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα στους πελάτες έναντι αμοιβής. Επίσης, για την ευκολία πελατών, μπορούμε να παρέχουμε στους μακροπρόθεσμους πελάτες τα ανταλλακτικά 2% για να εξασφαλίσουμε την εύκολη συντήρηση και τη συνεχή λειτουργία προϊόντων. Επιπλέον, οι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι μηχανικοί υπηρεσίας μας μπορούν γρήγορα να επιλύσουν οποιαδήποτε προβλήματα που μπορούν να προκύψουν με τη χρησιμοποίηση των συστημάτων χρονικής συμμετοχής δακτυλικών αποτυπωμάτων, των συστημάτων ελέγχου προσπέλασης καρτών εγγύτητας, της του προσώπου χρονικής συμμετοχής αναγνώρισής μας, και των συστημάτων ελέγχου προσπέλασης.

 

ΚΙΝΑ Granding Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Granding Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Η τεχνολογία Granding είναι σφαιρικοί προϊόντα βιομετρικής & RFID και φορέας παροχής υπηρεσιών από μια τοπ Κίνα-βασισμένη στην ομάδα.

 

Με έναν συνδυασμένο πυρήνα της βιομετρικής τεχνολογίας και της μεγάλης ενσωματωμένης δυνατότητας πίσω από μας, Granding θεωρεί ότι η επιχείρησή μας είναι όχι μόνο για τη δημιουργία του τέλειου τελικού προϊόντος για τον πελάτη, αλλά είναι επίσης για την ύπαρξη μέρος της ομάδας του πελάτη. Δεν είναι «τι μπορεί εμείς να κάνει για σας». Είναι «τι μπορεί εμείς να κάνει για μας».

 

Το Granding έχει συγκεντρώσει μια ομάδα της εξειδικευμένης Ε&Α, που αποκρίνεται γρήγορα στις πωλήσεις, η φρόνηση των αρμόδιων για το σχεδιασμό, και οι αποδοτικές διοικητικές μέριμνες, προσφέρουν τα προϊόντα νέας τεχνολογίας στο σπίτι πελατών και στο εξωτερικό. Με την ανάπτυξη σε έναν σχετικό επιχειρησιακό τομέα, Granding έχει κερδίσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είναι σε θέση να διανείμουν τα προϊόντα μας που υποστηρίζονται καλύτερα από την άριστη υπηρεσία και την ειδικευμένη γνώση μας. Υψηλός - η ποιότητα, η λογική τιμή, και η γρήγορη υπηρεσία έχουν επιτρέψει σε μας για να δημιουργήσουν περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες για τους πελάτες μας και να φέρουν το περισσότερες όφελος και ευελιξία στους τελικούς χρήστες.

 

ΚΙΝΑ Granding Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Το Granding έχει συγκεντρώσει μια ομάδα της εξειδικευμένης Ε&Α, που αποκρίνεται γρήγορα στις πωλήσεις, η φρόνηση των αρμόδιων για το σχεδιασμό, και οι αποδοτικές διοικητικές μέριμνες, προσφέρουν τα προϊόντα νέας τεχνολογίας στο σπίτι πελατών και στο εξωτερικό. Με την ανάπτυξη στο σχετικό επιχειρησιακό τομέα, Granding έχει κερδίσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Είναι σε θέση να διανείμουν τα προϊόντα μας που υποστηρίζονται καλύτερα από την άριστη υπηρεσία και την ειδικευμένη γνώση μας. Υψηλός - η ποιότητα, η λογική τιμή, και η γρήγορη υπηρεσία έχουν επιτρέψει σε μας για να δημιουργήσουν περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες για τους πελάτες μας και να φέρουν το περισσότερες όφελος και ευελιξία στους τελικούς χρήστες.

 

 

ΚΙΝΑ Granding Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Granding Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Granding Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ Granding Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

ΚΙΝΑ Granding Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας σύστημα χρονικής συμμετοχής δακτυλικών αποτυπωμάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2024 biometricaccesscontroldevices.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.