Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Το σφαιρικό Χονγκ Κονγκ τον Απρίλιο του 2023 πηγών παρουσιάζει
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-21-5423-5256
Επαφή τώρα

Το σφαιρικό Χονγκ Κονγκ τον Απρίλιο του 2023 πηγών παρουσιάζει

2023-05-29

Latest company news about Το σφαιρικό Χονγκ Κονγκ τον Απρίλιο του 2023 πηγών παρουσιάζει

Η επιχείρησή μας συμμετείχε πρόσφατα στο δίκαιο γεγονός του HK που οργανώθηκε από τις σφαιρικές πηγές, κατά τη διάρκεια των οποίων επιδείξαμε τα πιό πρώην προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Η επιχείρησή μας που προάγεται ενεργά και που προετοιμάζεται για την έκθεση, η οποία προσέλκυσε έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών και εμπειρογνωμόνων βιομηχανίας.

 

Στη στάση. Επιδείξαμε τα προϊόντα πυρήνων μας (μηχανές ελέγχου προσπέλασης χρόνου και συμμετοχής) και το νέο εξοπλισμό (έξυπνες κλειδαριές), οι οποίοι προσέλκυσαν πολλούς πελάτες στη στάση κοντά και υποβάλλουν τις ερωτήσεις. Παρείχαμε επίσης τις εξατομικευμένες συμβουλές και τις λύσεις στους εκθέτες μας, οι οποίοι ήταν καλά - λαμβανόμενος από τους πελάτες μας.

 

 

Επιπλέον, είχαμε επίσης τις σε βάθος ανταλλαγές και τη συνεργασία με πολλές γνωστές επιχειρήσεις στη βιομηχανία, που συζητά την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της τεχνολογικής καινοτομίας.

 

Μέσω αυτής της έκθεσης, όχι μόνο επεκτείναμε την επιρροή αγοράς μας, αλλά και ενισχύσαμε την επικοινωνία μας με τους πελάτες και τις επιχειρήσεις στην ίδια βιομηχανία, που θέτει στερεά θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας σύστημα χρονικής συμμετοχής δακτυλικών αποτυπωμάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2024 biometricaccesscontroldevices.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.