Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Τερματικό ανίχνευσης θερμοκρασίας θερμικής λήψης εικόνων κανένας-επαφών
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-21-5423-5256
Επαφή τώρα

Τερματικό ανίχνευσης θερμοκρασίας θερμικής λήψης εικόνων κανένας-επαφών

2021-07-21

Latest company news about Τερματικό ανίχνευσης θερμοκρασίας θερμικής λήψης εικόνων κανένας-επαφών

Το πρόσωπο & το τερματικό επαλήθευσης φοινικών συνδυάζουν την ενότητα ανίχνευσης θερμοκρασίας

 

Το τερματικό με την ανίχνευση θερμοκρασίας και μασκών θα είναι μια τέλεια επιλογή για να βοηθήσει να μειώσει τη διάδοση των μικροβίων και να βοηθήσει να προλάβει τις μολύνσεις straightly σε κάθε σημείο πρόσβασης οποιωνδήποτε εγκαταστάσεων και δημόσιων περιοχών όπως τα νοσοκομεία, εργοστάσια, σχολεία, εμπορικά κτήρια, σταθμοί κατά τη διάρκεια του πρόσφατου παγκόσμιου ζητήματος δημόσιας υγείας με τη γρήγορη και ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας σωμάτων του και των καλυμμένων επιμέρους λειτουργιών προσδιορισμού κατά τη διάρκεια της του προσώπου και επαλήθευσης φοινικών.

Η θερμοκρασία που μετρά τα προϊόντα χρησιμοποιεί μια θερμικός-βασισμένη υπέρυθρη σειρά αισθητήρων. Ως εκ τούτου, η εγκατάσταση και το λειτουργικό περιβάλλον πρέπει να είναι μέσα στη συνιστώμενη σειρά και μακρυά από οποιαδήποτε πηγή θερμότητας. Διαφορετικά, έχει επιπτώσεις στην υπέρυθρη ακρίβεια μέτρησης θερμοκρασίας, με συνέπεια τη θερμοκρασία και τις λειτουργικές ανωμαλίες. Παρακαλώ διαβάστε τις προφυλάξεις πρίν χρησιμοποιεί τα προϊόντα. Οι απαιτήσεις και οι δείκτες εγκαταστάσεων σχετικοί με τη μέτρηση θερμοκρασίας δίνονται κατωτέρω:

Στοιχεία Τυποποιημένη αξία Παρατήρηση
Περιβάλλον Εσωτερικός, κανένας αέρας 16 σε 32℃ (60,8 σε 89.6℉) Στη χαμηλή θερμοκρασία (2 σε 16℃) και υψηλής θερμοκρασίας (33 σε 40℃), η ακρίβεια μέτρησης θερμοκρασίας είναι χαμηλή, και η αποζημίωση απαιτείται
Απόσταση (μεταξύ του προσώπου και της συσκευής) 30 50cm (11,8 19.7in) Η συνιστώμενη απόσταση είναι 40cm (15.7in)
Ακρίβεια μέτρησης ±0.3℃ (±0.54℉) Αυτή η αξία είναι το αποτέλεσμα της δοκιμής στο πλαίσιο ενός τυποποιημένου εργασιακού περιβάλλοντος

Σημειώσεις:

1) Το αποτέλεσμα μέτρησης θερμοκρασίας της συσκευής είναι μόνο για την αναφορά και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιατρική βάση.

2) Λόγω των υπέρυθρων χαρακτηριστικών των συσκευών, στα χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα, η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος θα είναι χαμηλή, και η θερμοκρασία που μετριέται από τη συσκευή θα είναι σημαντικά χαμηλότερη από την κανονική θερμοκρασία σωμάτων. Επομένως, συστήνεται να εκτελεσθεί η χαμηλής θερμοκρασίας αποζημίωση στις χαμηλές θερμοκρασίες. Αντιθέτως, στα υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα, η θερμοκρασία επιφάνειας σωμάτων θα είναι επίσης υψηλότερη, και η διαφορά μεταξύ της περιβαλλοντικής θερμοκρασίας και της θερμοκρασίας ανθρώπινων σωμάτων γίνεται μικρότερη. Έτσι, συστήνεται να αντισταθμιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες επίσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τερματικό ανίχνευσης θερμοκρασίας θερμικής λήψης εικόνων κανένας-επαφών  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τερματικό ανίχνευσης θερμοκρασίας θερμικής λήψης εικόνων κανένας-επαφών  1

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας σύστημα χρονικής συμμετοχής δακτυλικών αποτυπωμάτων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2015-2024 biometricaccesscontroldevices.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.